zaterdag 1 januari 2011

Mijn leukste ooitEigenlijk heb ik helemaal niets met Oud & Nieuw. Vervelend, langdradig en eindeloos zijn woorden die in me opkomen bij de gedachte aan oudjaarsavond. Zelfs op een feest kijk ik eindeloos op mijn horloge of ik al bijna naar bed mag.

Voor gisteravond hadden we niet eens een feest op het programma staan. Oudjaarsavond zouden we thuis met z'n viertjes en onze honden doorbrengen.
Gaap.
Maar gelukkig, er was redding!
Waar ik vorige week onder de kerstboom niet kon spelen met W.ii P.arty omdat het spel overal uitverkocht was, kon dat gisteravond wel. Thank God voor B.ol.com!

Direct na het avondeten begonnen we. En net voor twaalf uur kwamen we tot de conslusie dat we nu écht moesten stoppen anders zouden we de hele rambam nog missen ook! We speelden bordspellen, deden tournooitjes en lachten ons de kramp in kaken. Het was mijn leukste oudjaarsavond ooit. Ever.

Aan goede voornemens doe ik niet. Tenminste, niet met nieuwjaar. Waarom zou alles wat je anders niet lukt in een nieuw jaar op magische wijze wél lukken?
Wel nam ik me vorige week voor positiever in het leven te staan. Kijken naar wat is in plaats van wat zou kunnen zijn. Mijn aandacht richten op fijne momenten in plaats van op vervelende momenten.

Dus dat ik toen het nieuwe jaar nog geen tien minuten oud was al hondenstront en -pis op stond te ruimen, daar hoort u mij niet over. Ik genoot van het moment. *kuch*

12 opmerkingen:

 1. hihihi, ook wij hebben hier menig hondenplasje en kattenpies (nog erger dan hondenplasjes!) op lopen ruimen vannacht!
  Maak er een geweldig jaar van!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha, mooi dat je een fijne avond had! Wij deden ook spelletjes en af en toe ging er een mannelijke delegatie van mijn gezin naar buiten om weer wat af te steken. Het was gezellig! Happy new year en hopelijk tot ziens in 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hier was de hond natuurlijk weer in de stress maar had hij gelukkig geen last van een slappe darm. De katten evenmin, die hielden ook alles binnen.
  Een goed nieuw jaar voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk om zo oudejaarsavond te kunnen vieren met z'n 4-tjes!
  Voor veel dieren is het de slechtste periode van het jaar met al dat vuurwerk...
  Verder wens ik je een heel gelukkig 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat je zo'n heerlijke avond had. Wij waren zelf niet thuis, maar onze katten waren niet onder de indruk van het vuurwelrk. Dus nergens kattepoep of pis, behalve in hun eigen kattebak, gelukkig. Ik wens jou en je gezin een geweldig 2011 toe, in gezondheid. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat zijn de beste avonden gewoon relaxed !
  enne die honden? waarom piesen die dan ? van schrik of van het lachen?
  HAPPY NEWYEAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk avondje gehad dus. Hartstikke mooi! Kijken naar wat is in plaats van wat zou kunnen zijn → dat zijn mooie woorden meid. Hopelijk lukt het je ze in ere te houden.
  Fijn 2011!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy positive New Year!

  Ik doe mee met je goede voornemen. Dat en een beetje afvallen en meer se.ks. Moet lukken toch? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wel frappant weer dat IK blijkbaar de meest opgevoede huisdieren heb ;)!

  Manon, een avondje WII is ZO leuk, en ZO goed om een saaie avond wat op te leuken(gats wat een woord).
  Dus mocht er onverhoopt dit jaar érgens een saai moemntje dreigen, denk dan WIIIIIIIIIIII:D

  Gelukkig nieuwjaar!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love Oud en Nieuw, dat is voor mij echt het leukste feest van het jaar. Spelletjes, vrienden, lekker eten en drinken, wat wil je nog meer?

  Veel geluk voor jullie viertjes in 2011.

  BeantwoordenVerwijderen

Roeptoetert u maar!