woensdag 30 mei 2012

Nog één maand

Nog één maand, mensen. Vandaag over 1 maand doe ik examen in Anatomie/Fysiologie en in Pathologie. Oh my god. Bij het voorbereiden van de pathlogielessen herhaalde ik braaf de anatomie. Niet dat dat veel hielp want het zit er nog lang niet zo goed als ik zo willen.

Daarom neem ik vanaf 15 juni twee weken vrij om te leren. Blokken, Stampen of wie-weet-hoe-je-dat-nog-meer-noemt. Want hoewel het een open boek examen is, wil dat niet zeggen dat je ook genoeg tijd krijgt om alle vragen op te zoeken. Nee tuurlijk niet, dat zou niet echt HBO-niveau vergen hè? Dan zou, ik noem maar een willekeurig beroep, de vuilnisman het ook kunnen.

Nee, het is de bedoeling dat het er redelijk goed in zit zodat je alleen bij de heul moeilijke vragen je boek er even bijpakt. Voor pathologie geldt dat ook. Maar wie dacht dat ik voor 30 juni ook nog eens zo'n 200 ziekten plus symptomen in mijn hoofd gestampt krijg, heeft goed het mis.

Dus moet ik slim zijn. Opzoeken in het telefoonboekdikke medisch handboek gaat niet zo snel. Daarom maak ik een samenvatting in excel. Die draai ik 1x uit op het 'stelsel' en 1x op alfabet. Met symptomen en de bladzijde in het medisch handboek. Zodat ik rázend snel kan opzoeken wat ik nodig heb.
Boerenslimheid.
Da's ook HBO-niveau.

10 opmerkingen:

 1. Héél veel succes.

  Boerenslimhied, da's ook een competentie die niet iedereen bezit. Doe er je voordeel mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahaha! Het komt vast wel goed!
  En anders.... uh..... komt het niet goed. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaat helemaal goed komen. Dat weet ik zeker!!! Succes straks... kaarsje gaat voor je aan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En nu ben ik best benieuwd hoe het gegaan is. Je zal het maar kunnen combineren, gezin, carrière EN studies. Als student alleen zijnde vind ik studeren op zich al zwaar. Haha, chapeau dus ! En hopelijk is het goed gegaan.

  Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Succes met stampen. Ik ben fan van studerende moeders. Zet 'm op!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Da's heel slim! (Excel sheet), heeft het je uiteindelijk geholpen?

  BeantwoordenVerwijderen
 7. We bieden leningen aan alle eerlijke personen voor de noodzaak om verschillende projecten uit te voeren (waaronder de aankoop van appartementen, autoverkoop, investeringsleningen, schuldaflossing, huurbetaling of andere personeelskosten).

  E-mail: info@creditfinance-bank.com
  WhatsApp-nummer: +33784505888
  Website: https://creditfinance-bank.com

  BeantwoordenVerwijderen

Roeptoetert u maar!